fredag 8 augusti 2008

På besök i storstan

Nu har jag varit inne i Norrtälje och slagit runt – eller okej kanske snarare gått runt.


Matte Kerstin skulle klippa sig så Kakan tänkte sitta med mig i bilen och vänta eftersom det regnade precis hela tiden. Men det tyckte jag verkade trist så jag sa till att vi absolut måste ta en sväng. Hittade en lämplig gräsmatta att markerade revir på med både det ena och det andra. Det är viktigt att utvidga sina domäner. Här lekte jag loss med stora maffiga grenar också. Kakan och jag hann med att gå i en gångtunnel och att titta på ån – den imponerade föga på mig med tanke på att jag stått på bryggan ut i sjön och hade det att jämföra med. Sen kom Kerstin tillbaka och var korthårigare. Själv blir jag minsann bara klippt mellan dynorna så det är inte mitt fel att jag ser tilltufsad ut på korten.Tydligen var det nåt köpcenter som hade min mat så vi åkte dit också. Där tittade jag på hur en massa människor såg ut att ha roligt när de gick fram och tillbaka genom automatiska dörrar. Så det provade jag själv på ett gäng gånger. Ganska kul men efter sisådär tio gånger hade nyhetens behag lagt sig. Men jag gillade att känna mig som värsta kändisen, alla skulle titta, berömma och gärna hälsa. Men jag är helt enkelt bara så himla söt och snygg tydligen. Få se om jag kommer undan med lika mycket när jag växer till mig.
Passade också på att gå en massa gånger över galler som hade en halv meter till marken under sig. Det var hur lätt som helst det också.
Men till slut stannade jag och Kakan i bilen när sista shoppingen skulle avklaras. Måste erkänna att jag inte ens orkade knapra i mig godisarna som rasslade in i min bur. Hade tagit med mig min polare Pongo, så vi trängde ihop oss i ett hörn och sov hela vägen hem. Imorgon tror jag att jag ska sova ganska länge.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Mamma Sol hälsar och är glad att du får vara med på så många härliga äventyr.

Följer med spänning dina äventyr.

Lassie själv sa...

Hej kära mamma Sol!
Vad bra det känns att du har koll på mig. Jag brukar drömma om dig och då ligger jag och smaskar och diar säger mattarna. Många nospussar från din lilla gosse