måndag 6 juni 2011

Reserv-CERT igen på Colliespecial

Var med mattarna och ställde ut mig på Svenska Collieklubbens andra utställning för i år. Denna gång var det på Mälarö BK i Stockholm.
Det var 18 långhårskillar anmälda. Jag tävlade i öppen klass där vi var 8 deltagare. Här ser ni oss alla i öppen klass. Jag är där mot slutet med en matte i rosa jacka.


Här står matte och jag och väntar på att det ska bli vår tur att gå fram till dagens domare som var Beata Petkevica från Lettland.

Domaren tyckte att jag var snyggast så hon placerade mig som nummer ett av oss alla. Då blev mattarna riktigt glada kan jag meddela. Vi var bara två som fick CK och gick vidare. Här står jag på vinstplatsen i öppen klass.

I klassen för alla hanar med CK, bästa hanhund, blev jag placerad på fjärde plats med Reserv-CERT efter vinnaren som är min egen morfar Champion Naglo, Fancymore Double-O-Seven, tvåan unghunden Seamist Ice Storm med Cert och trean veteranen Ziglines over the Moon. Tyvärr blev det en miss på plats så jag fick inte reserv-certet då men de ska skicka en rosett till mig och skicka in rätt resultat till SKK. Tänka sig att lilla jag, 3 år denna vecka, har tagit Collieklubbens två första hanhunds-reserv-CERT som någonsin delats ut. Känner mig väldans nöjd måste jag säga!

De här priserna fick jag för min placering som fjärde bästa hanhund med Reserv-CERT.

Här är morfra Naglo på platsen för Bästa Hanhund. Morfar slutade också BIM. Starkt jobbat i värmen när man är 8½ år gammal.

Min yngre halbrorsa (samma pappa) Lincoln, Fancymore Thief of Heart vinner här sin klass, juniorer. Han blev även BIM-junior långhår.

Vi stannade inte till slutet för att vi skulle åka vidare i värmen till Linköping och hälsa på Kakans bror Leif med familj. När jag kommer dit kastar jag mig alltid ur bilen och rusar till baksidan och letar fram min älsklingsboll, melonbollen.

Härlig grön och mjuk gräsmatta har de också, perfek att gnugga sig på. Mattarna var lite nervösa att jag skulle bli grön eftersom jag skulle på en till utställning dagen efter.Jippi vilken härlig dag det blev. Klassvinst och sedan mitt andra Reserv-CERT från Svenska Collieklubben!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till Lassies R-Cert & BH-4!
Kram Annica

Erk med flock sa...

Grattis grabben. Det var en bra helg för oss Sundsvallsgrabbar.
Själv fick jag CERT och 4 bh på SSRK´s utställning i Ö-vik.

Grattiskramar till oss / Erk