tisdag 20 juli 2010

Valpmys med 3 veckor gamla Allan

Kakan har varit och träffat sin kompis som har kennel. De bor superhärligt i ett hus med stor inhägnad tomt som vovarna kan leka på. Förutom att träffa sina kompisar så var det en liten herre vid namn”Allan” som fick Kakan att skynda sig dit för att hälsa på. Här är Allan med sin mamma Bella i den fina valplådan.


Allan är bara 3 veckor gammal men eftersom han är bra på att äta visade vågen idag för första gången på över kilot. Det är bra killen, ta för dig!


Men oj så trött han blev av all uppmärksamhet. Och ack så söta de är de små. Tror han skulle kunna bli en riktigt bra kompis till mig. Han stolpade redan fram ganska säkert berättade Kakan.


På kenneln bor också ett helt gäng snygga tjejer. Jag har faktiskt träffat de två som sitter längst till höger. Från vänster har vi Sally, Saga och Vira. Här sitter tjejerna vackert när matte ger dem godis.När man fått godis blir man pigg och lekfull. På den stora tomten rumlade tjejerna runt och busade. Gudars vad jag längtar dit och hälsa på dem. Nospussar på er tjejer!

0 kommentarer: