söndag 18 juli 2010

Kompisen tog en dag på stan

Fick höra att Kakan med komps S och hennes hund Snövit tagit en runda på stan. De började med en fika i Vasaparken där det var lugnt och svalt på förmiddagen. Snövit gillar att sitta högt upp och vara med, man har bra överblick och så kan man ju kolla vad som finns på bordet och kanske smaka på det.Så drog de vidare till Pyssloteket där de shoppade med måtta fick jag höra. Snövit tyckte inte det var så kul där, väldigt varmt i lokalen på Valhallavägen.


Hon blev mer förtjust när de tog sig till hundcaféet Himmelska hundar. Det var riktigt fint och rymligt där nu sedan inredarkillarna Simon och Thomas hade tagit sig an stället. Här ser ni Snövit och stamgästen Paco, en 10-årig chihuahua-gosse. Snövit köpte med sig en smaskig meze-tallrik att äta hemma, det är inte så lätt att koncentrera sig på att äta där med alla andra vovvar runt omkring. Kakan och S kunde däremot klämma i sig både det ena och det andra svalkande i värmen.


I bussen på väg hem var det inte direkt svalt. Snövits mattes mamma hade suttit hundvakt en dag och tänkt att Snövit måste ha det varmt i den där pälsen så hon tog en sax och klippte av så mycket hon kunde på hela kroppen. Man kan väl säga att snövits matt S inte direkt skrädde orden när hon fick se sin hund igen.

0 kommentarer: