tisdag 29 december 2009

Jullov

Nu har vi varit i Linköping och firat jul i massor av dagar. Det var härligt med så mycket folk som ville leka med mig. Här bygger jag och E en snögrotta. Jag är en hejare på att gräva i snö ska ni veta.


I brist på fotbollar gjordes häftiga snöbollar som jag fick fånga. Härligt fantastiskt vad mycket kul man kan göra med snö.


S hade varit ute och jagat och skjutit sitt första rådjur som han nu förärade julbordet. Alla tyckte det var smaskigt så jag lovade att jobba vidare på min viltspårsutbildning så att jag kanske kunde ha med mig sånt gott till nästa julbord.


I vardagsrummet fanns en stor hög med spännande julklappar. Jag hittade en som jag tyckte särskilt mycket om. Den luktade nämligen väldigt mycket som mina vänner ESSingarna. Bestämde mig för att den var till mig och att den skulle öppnas genast. Men då fick jag bannor för inget fick öppnas innan någon figur som kallade sig Tomten hade kommit.


Till slut kom den där nissen. Jag ville rusa fram direkt för att få mina klappar. Han ville dock komma in och sätta sig och dela ut en klapp i taget till var och en innan han gick så jag fick hålla mig till tåls.


Klappen jag nosat upp var såklart från ESSingarna. Den innehöll en superläcker tomte. Dessutom fick jag tre ficklampor av ESSingarna så att mattarna lättare ska hitta innehållet till mina svarta påsar när vi går på kvällspromenader. Man tackar, man tackar!Förstår inte hur man kan bli så trött bara av att ha kul och äta. Men jag var inte den enda som tog en lur när chans gavs.

2 kommentarer:

Suzzie sa...

Dagens skratt, somna i pulkan ser inte så skönt ut!

ESSingarna sa...

Hej Snygging!

Vi hoppas att du skall ha nytta av ficklamporna. Taskigt av K att inte låta dig leka med tomten.
Vi tackar för goda klappar från dig och K. Det stora paketet innehällande MASSOR av knäckebröd till oss är helt underbart men matte den elakingen låter oss inte äta så mycket vi vill utan "doserar" ut det.

kramisar från ESSingarna