fredag 8 januari 2010

Till min fördel i gördel

Rysligt vad det slog till och blev kyligt ända nere på mina breddgrader då. Men jag antar att det inte finns några dåliga väder, bara dåliga kläder. Jag har fått en alldeles ny och varm halsduk som köpts i Nya Zeeland och gjorts av fårens ull där. Egentligen var den till matte men eftersom hon fick mössan och sockorna tyckte jag inte det var mer än rätt att jag som var i störst behov av halsduken fick den. Använder den som en gördel så att min stackars rakade mage inte ska känna sig så kall. Kanske inte världens sexigaste men jag bär den varmt och skönt under mitt täcke.


Jag ser väl ganska snygg ut i alla fall i täcket när inte gördeln syns va? Jag vet att jag är lite smått fåfäng och att man inte ska bry sig om vad andra tycker, speciellt inte när det är såhär kallt. Men jag är fortfarande ungdom och då är man ganska angelägen om att bli accepterad och omtyckt. Såhär djup snö är man tvungen att pulsa fram i om man ska kunna traska en sväng på golfbanan.


Dykning är min paradgren såhär i vintertider. Ibland dyker jag efter spännande lukter och ibland får jag dyka efter fotbollen. Såhär kan det se ut när jag kommer upp direkt efter ett dyk. Nästan lite svårt att se ibland faktiskt.Blir man för snöig på nosen kan man ta och rusa allt vad man har då brukar det flyga av.


Är det inte härligt ändå med vinter. En sån här fin dag när solen lyser så att snön gnistrar går det inte att göra annat än att stanna upp och sätta sig och njuta en stund. Här är jag på besök i solskenet inne i Uppsala.

3 kommentarer:

Lizzieonline sa...

Fiiina snöiga bilder på dig Lassie, och jag tycker definitivt att det måste vara just en fördel med gördel efter att du rakats ren där !
Själv har jag börjat anamma den Pärssonska sälmodellen beträffande snabba stopp i snön, och mest liknar jag nog en ängel i " flygande pass " :-)))

Nospuss från mej och kram från matte !

ESSingarna sa...

Visst är det härligt med vintern. Snön skall avnjutas i stora potioner.
Visst skall du ha gördel annars finns ju risken att du blir förkyld och då för man inte vara ute och njuta av kung Bores sällskap.

Kramizar från ESSingarna

Annica m Fancymorecollies sa...

Härlig magvärmare du fått. Ser att du tagit efter gammelmorfar Naglo "snödykningar". Han älskar att köra huvudet i snön och "betar" den också, mums. Var rädd om tänderna och bit inte för hårt i den isiga bollen. Visst är det härligt med riktig vinter :)
Kram gammelmorfar Naglo, Cera m matte Annica