fredag 29 juli 2011

Royal Kate på Arlanda

På måndagen efter Collie-SM packades alla vinster och hundar in i uppfödarmattes bil och i Signe/Rut/Alice bil för vidare färd mot Fancymore colliläger i slutet av veckan i Sundsvall. Först skulle det dock göras ett viktigt stopp på Arlanda. Det var ingen mindre än Kungaliga Kate som skulle hämtas upp. Kate satts på planet i England på morgonen så uppfödarmatte ville gärna ha ut henne så fort som möjligt. Det var väl inte det lättaste och smidigaste att få ut en hund på Cargo inte. Först fick man prata med Cargo och scannas där sedan fick man en karta för att köra till Tullen och Polisen långt borta där man skulle få ett dokument stämplat. Det fick köas länge och väl hos tullen. Kakan stod ute och väntade med de andra vovarna och träffade poliser som åkte iväg i piketbussen.

Efter att Kate väntat några timmar borta på Cargo fick hon äntligen se sin nya matte igen. Hon stog där så liten och fin i sin bur mitt bland all stor frakt och enorma hyllor och susande truckar.


 En kille kom körande rakt fram till Kate i sin truck för att kolla hennes papper och klippa upp den förseglade buren.

Kate var pigg och nyfiken och kom gärna ut ur den kissiga buren. Här har hon precis fått komma ut och direkt upp och gosa i min uppfödarmattes famn. Hade själv gärna haft en sån gosstund, jag är gaaaaalen i min uppfödarmatte!

På en tråkig grusplan på Arlanda får Kate känna på Sverige. Hon traskar på och är nyfiken och vill hälsa på alla som är med för att hämta henne, Kirsten med dotter och Kakan.

Sedan får hon lite mat som hon kastar sig över, hon har ju inte fått äta något sedan tidigt på morgonen i England.Här är en liten filmsnutt på när Kate äter sitt första mål i Sverige. Hon är döpt till Kate eftersom hon föddes samma dag som Kate Middleton och Prins William gifte sig.

På den här filmen går Kate en lite promenad.

Jag är faktiskt släkt med den här snygga lilla tjejen på långt håll. Hennes mamma är Danfrebek Duffy och hennes pappa är Merlin (Danfrebek Truly Magical)
Här är Merlin som är trefärgad.

Här är mamma Duffy som är stor och dräktig.

0 kommentarer: