fredag 18 september 2009

Inofficiellt snyggast igen

Har varit och svängt mina lurviga i vänstervarvet igen. Den här gången ägde det hela rum på min hemmaklubb OTBK i Alunda. Det var riktigt festligt där, såg helt annorlunda ut med alla tält och försäljare. Gillade att de grillade massa smaskigheter. Blev ordentligt avslappnad när jag träffade de här grabbarna, det var ju hur lätt konkurrens som helst. De hade tydligen inte slutat fälla i tid, alldeles kala var de stackarna.


Domare Jens Myrman var som alla andra domare. Det skulle klämmas och kännas precis överallt. Människokär som jag är tyckte jag att det var rätt mysigt.

Upptäckte att det inte var de kala killarna som var mina konkurrenter utan två helt andra långhåriga grabbar. De hade bara en klass för hanhundarna eftersom vi bara var tre stycken. Jag var yngst men jag ansträngde mig för att se vacker ut och springa snyggt och det lönade sig för jag vann. Tyvärr fick ingen av oss något HP, inte heller tikarna fick några HP:n. Därför bled det inga BIR eller BIM i vår ras. Snopet. Som tur var var det bara en inofficiell tillställning.


Vi kände oss ändå nöjda och åkte hem och firade med en långtur på golfbanan.

2 kommentarer:

Marketta sa...

Oj, vad han var snål den där Jens :-o.

Men är det ingen som kommenterat på ditt namn Lassie för den riktiga är ju egentligen en flicka. Min första collie som hette Lassi, vilket är ett finskt killnamn fick höra "han kan väl inte heta Lassie för det är en tjej"

Det var faktiskt lite svårt att få dom där hetsiga agilityhundarna och stå på rad, husse fick stå som stoppkloss i ena änden.

Hälsningar
Colliekompisarna

Sandra sa...

Vilken fin kille du har där :) Lite snålt att ingen fick Hp. lycka till i fortsättningen på utställningar :)!
Mvh Sandra med hundar