måndag 20 juli 2009

Har du inget blixtlås?

Trots värmebölja envisades matte med att vilja gå på stan. Jag vägrade och stämde i stället träff med Kakan nere vid Svandammen för en tur i Stadsträdgården. Man ska försöka hålla sig nära vatten såna här dagar.
Här lämnar matte av mig vid Svandammen nedanför rosa slottet. Dåligt med svanar annars, bara en ensam stackare och ett gäng änder och fiskmåsar.


Det var alldeles för varmt för att jag skulle orka jaga fåglarna. De fick trippa förbi bäst de ville. Man får välja sina strider.


Fick ställa upp på fotografering vid blomsterprakten. Annars gick vi mest runt i Stadsträdgården och spanade på stadshundarna.


Längs Fyrisån har de byggt en brygga så vi kunde gå där ganska långt, det fläktade skönt från vattnet där. En dam kom fram och frågade om jag inte hade något blixtlås på den där varma pälsen! Ja, det hade ju varit en ypperlig idé om det hade funkat sa jag.

3 kommentarer:

Pluttan sa...

I lördags var det väldigt varmt. Skönt att det kom några svala dagar efter det. Var jobbigt för mig med i denna värmen. Har plockat blåbär med min matte idag. Finns jätte mycket i år.

Hälsningar

Snövit

Anonym sa...

Hmmm för varmt för att jaga (i vårt fall stöta) fåglar. Prata med dina mattar så att de fixar dig ett kyltäcke, man måste ju som sagt var prioritera.
Annars kommer ett hett tips. Hoppa ner och svalka dig i svandammen så att du orkar stöta fågel. Som blivande grupp 8 hund kan du aldrig bada för ofta.

Kramizar från
ESSingarna Almi och Erk

Sol sa...

Grattis på din ettårsdag i efterskott, Grattis till tredjeplaceringen i bildtävlingen, ja, ja jag vet att du är vackrast och snyggast.

Få se hmmmm, vad är det ordspråket säger..... äpplet faller inte långt från trädet.....

må så gott

Nosgnugg
från mamma Sol