söndag 3 maj 2009

Mycket tilltalande juniorhane

En solig och varm fredag bjöd Enköping på. Mattarna hade anmält mig till en inofficiell utställning för att öva en sista gång innan vi ska ge oss ut i de officiella sammanhangen. Jag var lite småtrött från gårdagens kurs, men tyckte det var superkul att se så många nya ansikten. Hann skaffa mig god överblick innan jag skulle in för vi var där nästan två timmar innan det blev min tur.


Det blev Kakan som fick visa mig den här gången eftersom matte fortfarande hostar och hackar. Jag tyckte vi sprang rakt och fint, men jag orkade inte stå alldeles stilla hela tiden framför domarbordet. Man måste ju få sträcka lite på tassarna emellanåt. Men Kakan och matte verkade nöjda med mig ändå. Fick fin kritik, av domare Per-Erik Wallin, förutom att han tyckte att jag visade lite för mycket att jag hade kul. Jag hade alltså svansen i högsta läget, det ska man tydligen inte ha i vänstervarvet. Ska tänka på det till nästa gång. Här är hela min kritik:
”Mycket tilltalande juniorhane. Ädelt men dock maskulint huvud. Bra öron. Vackra välformade ögon. Flott hals, stark rygg, bra bredd i korset. Flott bröstkorg. Bra bredd i låret. Passande benstomme, mycket sunda ben och tassar. Rör sig väl med god parallellitet fram och bak. Synd att svansen är i gladaste laget. Vacker, välskött päls. Trevligt temperament. ”

Här ser ni mig med HP och BIR.

4 kommentarer:

ESSingarna sa...

Grattis, grattis, grattis.

Vilken snygging du är.

Kram från ESSingarna

Annica m Fancymorecollies sa...

Oj, oj, oj vad du har blivit stilig! Grattis till HP & BIR. Morfar Naglo fick sitt första Cert för P-E Wallin :)Ska bli mycket trevligt att träffa er i slutet av månaden, det ser vi fram emot. Rena släktträffen blr det.
Kram på er Annica, Naglo & Cera

Lizzieonline .. sa...

Grattis Snygging !!!

Det där med svans är lite kul, för jag har tom skriftligt på att jag är som det stod " stolt över sin svans " .. ;):) fast pga av stoltheten missade jag ett hp .. :-( !!

Nosgnugg från mej, klarade knoppen men för det tog på bogen ! Men vad säger man om sin syster som är sååå dåligt påläst om trafikregler .. :( men än Suck !

sol sa...

Grattis, du vackre

Härligt att läsa om dina framgång i ringen.

Kramis