måndag 18 maj 2009

Debutant

Nu har jag gjort min debut i ett officiellt vänstervarv. Händelsen ägde rum i Katrineholm. Det hela började med att jag och matte flyttade hem till Kakan på fredagen för att korta ressträckan på lördagen. Vi tog en promenad över till Alviks strand och därifrån åkte vi sedan tillbaka en hållplats hem med en spårvagn, Tvärbanan. Något kommunalt transportmedel har jag aldrig åkt förut. Det gick ju lysande, men först kändes det lite läbbigt att gå på. Jag gick runt och kollade lite och satt och tittade ut genom de låga trevliga fönstren.

Här är det lördag och jag har anlänt till utställningsplatsen på brukshundklubben. Det var soligt och mattarna slutade dagen med rosa näsor, mindre klädsamt om jag får tycka till.


Här är domare Yvonne Brink i full gång med att känna igenom både det ena och det andra på vackra mig.Mattarna var lite oroliga för jag har börjat fälla och ser faktiskt rätt risig ut i baken. Det brydde de sig inte om utan skrev att jag hade ”bra välskött päls” som tur var. Några väl sprungna (”rör sig med bra påskjut”) varv senare tilldelades jag etta i kvalitet och blev placerad på andra plats med ett HP. Etta blev en danskfödd snygging som också fick HP. Känner oss nöjda med min officiella debut.


På kvällen blev det en lugn promenad runt på ön med en sväng ner till stranden. Gissa vem som sov gott i natt?!


Nästa dag släpade jag mig runt ön med mattarna mer död än levande. Gudars vad det tar på krafterna att vänstervarva och träffa nya bekantskaper.

4 kommentarer:

Annica m Fancymorecollies sa...

Grattis till en mycket fin debut i vänstervarvet!
Kram & nospussar fr Annica, Naglo & Cera

Lizzieonline sa...

Grattis till väl " genomförd " officiell debut !!!
Att få en etta med hp och komma tvåa efter en grann granne måste väl anses vara helt OK !!!

Själv " träningstävlade " jag officiellt med liknande resultat kan jag väl säga, men det delas inte ut hp i "lydnadsringarna" ;)))

Nosgnugg från Lizzie, som tappade lite av sin odågeimage på flygardan .. :-)

ESSingarna sa...

Grattis snygging önskar ESSingarna

SOL sa...

Grattis till placeringaen i ringen.

Njut av alla vänstersvänga och ta ut dem rejält och var stolt och sträck på dig min son, du har ju blivit läcker, jag förmodar att tjejerna tittar både en och två gånger efter dig...
Nosgnugg
från morsan