lördag 18 februari 2012

Min första grisknorr

Idag var vi ute vid Bromma Blocks och shoppade på BrommaZoomarknad. Jag var tvungen att ha hanhundsbyxor på mig så att jag inte skulle kissa på någonting. Inte så sexigt direkt men jag flirtade på med alla brudar jag träffade i alla fall och för min charm smälter de alla.Hittade en hel del snacks och ben men inget som riktigt föll mig på läppen förrän Kakan grävde fram en grisknorr. Den tjatade jag till mig att vi skulle köpa, det är ju trots allt lördag idag.


Provade Biabäddar också. Den här är 80x100 men den kändes för kort för att riktigt få plats att ligga i. Jag borde nog ha största storleken på 100x120 skulle jag tro.


Testade skor eftersom jag får isklumpar mellan dynorna när det är kallt. De här skorna kändes inte som om de kommer att sitta kvar. Har fått tips av min colliekompis Zandi som har ett par bra skor som sitter kvar. Det är skor från Muttlucks som hon har. 


Kikade också på handmålade statyer som står utspridda över hela butiken. Lyckades hitta en collievalp men jag tyckte inte den var superfin direkt så det blev inget köp. Men de sålde alla för halva priset så denna kostade 1500 kr nu.


Brukar kika på de levande djuren de har också. Mina favoriter är fiskarna som de har i massor av akvarier, dem brukar jag stå och titta på när jag är där.


Passade på att väga mig. Väger nu 26 kilo. Känns lagom, vi är nöjda med det med tanke på att jag är 60,5 cm hög och ganska så lång.


Väl hemma igen fick jag min grisknorr. Det är första gången jag får något liknande så det var spännande att få prova. Låg och myste och smaskade i mig den och hade gärna tagit några till faktiskt.

1 kommentarer:

Essingarna med flock sa...

Hej!

Gott med grisknorr. Tyvärr får inte vi äta det för när matte köpte grisknorrar åt oss kröp det fram en skalbagge ur knorren. De gick direkt i soporna till vår stora förtvivlan.

Kramiz