söndag 19 september 2010

Hunduddens träningscenter på Djurgården

I lördags drog jag och mattarna iväg till Hundudden på norra Djurgården i Stockholm för att vara med på invigningen av det nystartade Hunduddens Träningscenter. Vi var lite tidiga så jag lade mig på span och höll efter vilka snygga brudar som skulle dyka upp.Mina spaningar lönade sig för jag hittade fyra snyggingar som såg ut som jag. Vackra collievovar alltså. Två soblar från kennel Springmist


och två blue merle från kennel Rickmix.


Tullen var där och visade hur narkotikasök går till med sin 6-åriga spaniel. Voven hittade snabbt bytet och sittmarkerade. Det såg ju hur lätt ut som helst, hade säkert jag också kunnat göra jag har ju faktiskt en väldigt bra nos.


En rundvandring hann vi också med. På väg in i inomhushallen såg jag den här stackaren som jobbade med att hålla upp dörrar och måste ha huvudet under betongen hela tiden. Nåt sånt skulle jag aldrig utsätta min långnos för.


Inne i träningslokalen träffade jag på en lite krabat som förutseende kastade sig på rygg för att visa att han visste vem som bestämde. Bra attityd där tycker jag! Jag såg förresten en hel radda collies här inne och tänk att alla såg ut precis som jag, jag sa till en av dem men den bara härmade mig exakt samtidigt. Konstiga typer, de kallades visst spegelcollies sa Kakan.


Såhär fint var det. I ett av husen fanns ett lyxigt café. Men just idag fick vi gratis fika utanför. När agilityn skulle börja kom ösregnet. Då passade vi på att gå till SPA-träningsavdelningen och kika.


De hade en waterwalker där man kunde gå på band i vatten och träna sig till ursnygga muskler. Jag vet inte om det kunde vara nåt för mig, jag har ju inte ens provat att bada i havet än.

Ett rum som jag aldrig såg det var damrummet. Men damerna fotade och såhär fina väggar hade de där inne. Det skulle man ha hemma i sitt eget badrum tycker jag.

Förutom regnet så hade jag en härlig dag på Hundudden. Träffade många vackra tjejer som jag kom i samspråk med. Nu väntar vi bara på att se om vi med våra lotter kanske vunnit en tur i den där waterwalkern eller påse vovesnacks att äta hemma på sofflocket.

1 kommentarer:

Tindrans sa...

Verkar vara ett härligt ställe det där Hundudden. Måste åka ut dit någon gång.
Allt är bra med mig, hur är det med dig? Tack så mycket! Ska bli skönt att ha sitt eget. Jaa lite spännande att se statistiken! ;)