fredag 5 mars 2010

Blir kompis med Fröken Gitarr

Har varit på visit inne i stan igen några dagar. Kakan tog fram ett blått monster som lät konstigt. Men jag sa minsann till det på skarpen. När Kakan tog och lade ner monstret, som visst hette Fröken Gitarr, på golvet och klinkade lite då kom jag fram och lyssnade på vad Fröken Gitarr hade att säga. Ganska fint ljud faktiskt, men det lät bäst sedan när Kakan spelade melodier, då tyckte jag det var okej att hon höll i den och bar omkring på den. Jag är en baddare på att avreagera snabbt, det är min stora nyfikenhet som tar över antar jag. Oftast är saker här i livet inte så farliga som man först kanske tror. Fröken Gitarr och jag är numera kompisar.
Här är en liten film på mig när jag möter Fröken Gitarr för första gången.


Att vara filmstjärna är ganska slitsamt så jag var trött. Dessutom hade jag varit ute och träffat en ny flickvän. Hon var några månader yngre än jag men vägde ändå 50 kilo så jag blev extra trött av att umgås med henne. Tog och la mig och vilade och satte på en film med andra vovvar för att varva ner.


Filmen jag och mattarna tittade på hette Best in Show. Den var himla kul! Mattar och hussar blev alldeles tokiga och konstiga när deras vovvar skulle vänstervarva. Jag brukar faktiskt känna av en viss spänning även hos mina mattar när jag själv ska ut i vänstervarvet.


Inte fick man slappa länge inte förrän det var dags att jobba igen. Kakan hade beställt en massa mer pysselmaterial som jag här tittar närmare på.En lysgrön maskin (Cuttlebug) som man kan göra kort med hade också införskaffats.Såhär blev ett födelsedagskort som vi pysslade ihop tillsammans. Det var jag som valde färg.

4 kommentarer:

Anna sa...

En sådan härlig film med Lassie och Fröken Gitarr. :-)

Roligt med alla pysselsakerna, speciellt Cuttlebugen. Tänk på den gröna lilla grodan. ;-)

Vilket fint grattiskort! :-) Är det mönstrat papper eller har du en embossingfolder som ser ut så?

Bra färgval Lassie. :-)

Trevlig helg!
Kramar från Anna och Pepsi

Lizzieonline sa...

Tjaba !
Var du glad för att din matte Kakan bara har en liten fela, för min husse han släpar omkring på ett himla stort skåp ( basfiol, matte hjälpte mej .. ) som han dessutom kallar för Selma, och så heter ju även min mamma .. Oooops !

Du kan ju förstå hur tokigt det kan bli när nån ringer och frågar efter husse, och matte säger att han är ute med Selma .. *fniss* !

Nosgnugg från mej och kram från matte !

PS På måndag ska förresten husse och Selma tillsammmans med SweDukes återinviga nån jazzklubb i Stockholm :-))) Typ Gyllene cirkeln eller nåt åt det hållet tror jag det hette ;)) DS

Anonym sa...

Du verkar musikalisk grabben. Kanske du kan lära dig att spela själv och bli populär bland tikarna.

Kram
Snövit

PrinsESSan sa...

Halloj grabben!

Trött efter lekarna igår? Själv somnade jag i bilen. Men när jag kom hem ville jag visa Erk alla roliga lekar vi hade ägnat oss åt, han blev så bitter.

Kramis från PrinsESSan Almi