måndag 22 mars 2010

Snövit och korten

Snövit berättade att Kakan och Anna hade kommit hem till henne och hälsat på. Hon blev superglad och dansade och snodde runt. Här skulle det vankas timmar med massage och gos tänkte hon. Även om det började bra med gos hos Kakan så ändrades fokus ganska snabbt till att handla om kortskapandet istället för om henne.


Enda sättet att få kontakt var att sätta sig i knäet och vila huvudet så centralt som möjligt på det kort som det just då arbetades med. Följden av detta blev att hennes matte mest fick sitta och tänka och bolla idér om hur kortet skulle designas.


Hon lyckades dock få dem att slita sig med ut på en promenad i vårsolen. Med härliga vårsolen kommer också detta med sandiga och smutsiga underreden. Hon har samma besvär som jag med ett vitt underrede som inte riktigt är så skinande just nu.

Alla hade de shoppat nya scrapbookingprylar så det var mycket som skulle testas. Här är det Anna som har provat några av Tim Holtz nyutkomna Distressfärger.


Kakan lyckades åstadkomma kort till två födelsedagsbarn. Det blev samma designtänk, inte alltid så lätt att ha nya idéer hela tiden. Men varför inte återanvända ett vinnande koncept sa Kakan.

Inuti får Mait som sjunger i kyrkokören noter och vitembossade änglar medan Tina som har jordgubbar som favorit får några sådana.

3 kommentarer:

Anna sa...

Så fina korten blev! :-)

Tack för en trevlig dag!

Kram Anna

ESSingarna sa...

Så fina korten blev.
Till oss med vitt underrede kan matte tipsa att tvätt med PROB produkter både ger skinande vita pälsar samt är skonsamt för oss i dessa tider då vi ofrivilligt får bada.

Kram ESSingarna

A'laEmmeli sa...

Hejsan! va roligt att du vill vara med i min candy och fira med mig! Vilka supersöta vovvar du har oxå! Kram och ha en bra dag! ♥