tisdag 20 oktober 2009

Knorrande och bubblande tarmar

Helgen var regnig och ruskig, men jag och Kakan tog oss ut på riktiga långturer i kära skogen i alla fall. Dessutom härjade vi fritt runt hela golfbanan i flera dagar. De där filurerna som slår bollar där annars gillar visst inte när det börjar bli decimeterdjupa vattennivåer på det gröna så de höll sig borta. Desto mer plats för oss. Åkte sen hem till Kakan på Kungsholmen ett par dagar. Stan bjuder på såna mängder av hundlukter så jag blir alldeles matt. Nåt annat som gjorde mig matt var att jag blev rejält risig i magen och kräktes och krampade en hel massa. Det var riktigt läbbigt faktiskt. Åt inget på ett dygn trots mattarnas försök med yoghurt, välling och massa annat. Det knorrade och bubblade i tarmarna så vi stod startklara att åka in med mig till Ultuna. Men till slut så nästa dag valde jag att prova några små bitar rostat bröd och det gick bra. Sen fick jag i mig en sked Klass i timmen ungefär på förmiddagen. Drack ganska bra med vatten hela tiden, det var det som gjorde att jag slapp åka in till Ultuna tack och lov. Nu tar jag det lugnt och ska sakta trappa upp portionerna. Vet inte varför jag blev dålig men kanske var det för att jag har börjat få smak för att äta jord igen.

6 kommentarer:

Emma med vovvar sa...

Hejsan!
Det blev ett sådant här täcke: http://www.hurttacollection.com/produkter?a=catalog.product.view&product_id=140&image_id=122

=)

Julhuset sa...

Grattis till vinsten hos Fruarna Lilja.

Milo sa...

Grattis till vinsten inne hos oss! =) =)

Hör av dig med adress, så postar vi ditt BlogCandy! =)

Kram Milo

ESSingarna sa...

Huuu det låter inte bra att det bubblar och ryter i dina tarmar. Vi hoppas att du är helt OK nu.

Krya på dig önskar ESSingarna Almi och Erk

Anna sa...

Nej jord är väl kanske mindre bra för magen, även om jag kan tänka mig att det är spännande ur ett hundperspektiv att inta.

Pepsi äter mest gräs ute, såvida hon inte får tag på annat ätbart som någon har tappat, vilket iofs är mindre bra.

Hoppas magen är stabil igen.

Grattis Kakan till vinsten! :-)

Kram Anna

Ann-Sofie Isaksson sa...

På mina vovvar syns de bra, men då har inte den riktiga långhårspälsen kommit än. På Texas syns den helt, han är ju nästan som ett korthår (!) i pälsen haha :-) Jag knäpper fast blinkisen i halsbandet -kanske går det att knäppa fast den i kopplet också, beror på lite vad man har för något. Hälsningar från oss! Ps. Fin blogg!