måndag 24 augusti 2009

48 centimeter – en kanonkille

Vill passa på att gratulera min eminente kamrat Erk Berggren (Picabo’s Soul Patrol) till det fina resultatet på den internationella SKK-utställningen på Vallentuna flygfält i helgen. Han berättade att han hade seglat fram så att fanor och brösthår flög som i Timotej-reklamen och visat sin allra bästa sida. Det gav till att börja med utdelningen klassvinst i unghundsklassen. Ett 48 centimeter långt rosa rosettband (CK) fick han med sig också snyggingen. Jag säger ju det, rosa är en mycket klädsam färg som man aldrig kan få för mycket av. Sedan var det bästa hane som skulle koras och då tävlade lillkillen mot alla möjliga rutinerade herrar som redan var champions. Han lät sig inte skrämmas utan travade in med bästa Colgate-leendet och knep tredjeplatsen, direkt efter grabben som fick Certet.
Han hälsar att matte inte låter sig nöjas med detta utan hon ställer ytterligare krav även på andra meriter. Därför måste nu snyggingen kavla upp fanhåret och börja visa att han har både kropp och knopp. Till hösten finns planer på att sätta igång med träningar som verkligen ska visa att han är en äkta jakthund.

Kritiken:
Maskulint kraftfullt huvud. Utmärkt uttryck. Bra bett. Välvinklad. Mycket bra päls, benstomme, tassar. Välmusklad. Rör sig med mycket bra steglängd från sidan.

Foto: Annica Sanchez

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tussen nosgnugg på Erkan från stolt pappa :)
Häls Viktor

Erk sa...

Hej kompis!
Hoppas att allt är bra med dig.
Jag hoppas att vi snart kan träffas i spåret.

Kul att du skriver om mina öden och äventyr.

Kramizar från Erk

Lizzieonline sa...

Tjaba !

Nu kan du kolla in hos mej, så får du se några " rörligare " bilder på vår " gemensamma polare " Erk !!

Han och jag hade det rätt så mysigt på " grönbete " i går ;)))

Nosgnugg !

PS I dag har jag busat av bara attan med en av dina släktingar !! Hon kallas för Axa och kommer nånstans från Skåne .. Erkan Perkans matte vet vad kenneln heter .. Juste tjej iaf !!! DS