fredag 5 juni 2009

Kärlek, kärlek himmelska låga

Nu har jag tagit långledigt och dragit på semester hos ESSingarna. Åker matte iväg sådär kan väl jag också göra det. Allt snack om att miljöombyte förnöjer lät så bra. Ringde efter min PT som kom och hämtade mig och Kakan. ESSingarnas bil var inte precis likadan som min utan jag var tvungen att pressa lårmusklerna till max för att överhuvudtaget ta mig upp, fattar inte att de orkar ha det sådär. Själv kan jag gå upp tripp-trapp-trull till min bur, lite krav får man faktiskt lov att sätta upp.


När vi kom dit mötte ESSingarna upp i trädgården och satte igång med en fartfylld lek på en gång. Det tog några minuter innan jag kom med i leken, har lagt av mig sedan sist, de är ju extremt snabba de där ESSen.
Men när jag väl kom igång gjorde jag det med besked. ESSingarna och min PT tycker till och med att jag kan lägga en ansökan om att bli en Grupp 8 hund nu. Jag har vattentycke, fart, zickzack-gång och en starkt växande fågelpassion.

En annan passion som redan växt sig gigantisk är passionen för ESS-flickor. Därför försökte jag hela tiden övertala Almi att sluta leka och följa med på en date med mig istället. Hade tänkt mig nåt i stil med ”Lady & Lufsen”.

Almi var extremt svårflirtad så hur jag än betedde mig fann jag mig själv ensam med den andre unge mannen – Erk Berggren. Visserligen en kul kille, men det är ju brudarna man vill åt.


Erk förstod mitt dilemma och presenterade mig för en annan snygg brud, nämligen Fabiola. Hon var inte riktigt lika svårflirtad, jag fick till och med kyssa henne några gånger.


Med Fabiola i tankarna tog jag med mig Erk in för en filmkväll. Det givna filmvalet var naturligtvis ”Pongo och de 101 dalmatinerna”. Jag tror verkligen på Fabiolas och min framtid eftersom jag som Sundsvallsgosse är välbekant med Skvadern.

1 kommentarer:

ESSingarna sa...

Hej, hopp vad det skvänger.
Full fart framåt är vår devis.

Kram ESSingarna