fredag 28 november 2008

Snödykning

Nu har jag varit och bott hos Kakan i stan nästan en hel vecka. Hade världens tur att det kom massor av snö då. Det är jättehärligt med snö tycker jag, och gott smakar det också.


Att springa och bara kasta sig rakt ner med nosen före ska ni testa, det är min favorit.


Men man måste ganska snabbt titta fram igen för det blir lite knepigt med andningen om man är under för länge.


Stan var superkul för det hände massor hela tiden, bilar, bussar, människor, byggnadsarbete och framförallt massor av hundar. Jag träffade nya hundar av olika raser varje dag. Fantastiskt! En dag kom Snövit och hälsade på oss, mer om det i ett senare inlägg. Här på bilden provar jag Kakans säng, men det gillade jag inte alls, att sova i sängen alltså. Golvet och mattorna var mycket bättre för då kan man passa på att gnaga lite på mattorna samtidigt som man tar sig en lur.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Då säger vi stort Halvårs - GRATTIS i förväg då !!
Men ojojoj så stor du blivit ! Himla smart att köra " justwalkaway-modellen över staketet .. *s* ! Synd att man kom på dig bara !!!
Nosgnugg från mej och kram från matte !!
PS Vilka suuupersnygga julkort du fixat åt ESSingarna ! Gissa om min matte blev * avis * !? Fast du får bara gissa en gång .. ;-) DS

Annica m Fancymorecollies sa...

Hejsan!
Detdär med att käka snö ligger nog i släkten ;) Morfar Naglo är son en "häst på grönbete" när han kommer ut i snön....eller en rättare sagt en "collie på snöbete".
Kram Annica och morfar Naglo