torsdag 31 juli 2008

Uääääh – stackars STACKARS mig!

Har haft världens jobbigaste dag. Varför är alla andra djur så läskiga och stygga mot mig? En elak fästing bet sig fast under hakan för att mattarna hade låtit bli att spraya mig på några timmar och inte alls sprayat under hakan idag. Den elakingen satt som berget och vägrade lossna trots att mattarna fick hjälp av Peggys matte som hade minikofot för att ta bort den. Nu ska de vänta tills den blir lite lite större.

Usch, tänk om jag blir sjuk. Är förfärligt trött nu, men det beror nog på flera andra läskiga djur också. Peggy (ja bor man på en golfbana så får man såna namn, döpt efter peggarna såklart) själv kom förbi utanför min tomt och jag vågade mig fram och nosade, men då hoppade hon rakt upp en meter den tokstollan. Tydligen gör hon så när hon vill leka men jag tyckte mest det var läbbigt så jag höll mig nära mattarna på min sida av staketet.


Innan nästa läbbiga händelse med ett konstigt djur så hann jag ta min första promenad ner till brevlådorna. Nu hade jag mitt nya läderhalsband (det andra bara blev större av sig självt så det kunde jag inte ha) och koppel och travade på som om jag inte gjort annat. Men det var hemskt varmt så mattarna bar mig en del, ja hela hemvägen faktiskt.Det som slutligen tog knäcken på mig var att en liten flygande varelse stack mig så elakt mitt på nosen. Jag som bara ville leka men den lilla randiga. Så nu har jag bullig nos och måste vila, vila, vila och vila.

Ute gillar jag att ligga vid bänken för den är så bra att hänga huvudet på. Jag gillar bäst att sova där man kan lägga upp huvudet. När jag verkligen vill ha lugn och ro lägger jag mig bakom motionscykeln, den har så kalla och sköna medar att ha huvudet på. Idag skickade jag förövrigt iväg Kakan till Stockholm för att köpa egen kofot till mig och märgben och ”godis” ifall det skulle behövas när de ska använda kofoten på nästa elaka fästing. Misstänker dock att jag i fortsättningen kommer att lukta ännu intensivare av rosmarin och vitlök.


1 kommentarer:

Anonym sa...

Men vilken liten snygging han är Lassie !!! Himla osis det där med randiga flygfän :(:( !!! Dom ska man passa sig för säger min matte, för hon påstår att dom där getingarna är mer opålitliga än humlorna, men för säkerhets skull undviker jag båda sorterna !)
Självklart ska jag lära dig allt bus jag kan .. *s* !!! ( Åh det vill inte säga lite .. mattes anm ! )
Nosgnugg från Lizzie och kram från henne matte !