torsdag 8 mars 2012

Besök hos mina valpar

Här kommer äntligen lite bilder från mitt och mattarnas besök hos mina fantastiska valpar. Vi passade på att åka på Tickets födelsedag så jag kunde få gratulera henne på 3-årsdagen.

Kakan hade med sig kameran men den gjorde inte som den brukade och satte inte igång blixten som den alltid gör inomhus annars så det blev halvsuddiga bebisar tyvärr. Men här är några hyfsade bilder i alla fall.

De var väldigt lekfulla mina bebisar.
Här är sonen min.Sonen kampar med matte.


Korta stunder kunde de ligga och greja med sina leksaker. Full fart och lek med varandra i nästa sekund.


Väldigt sociala precis som sin pappa. De ville klänga på mattarna hela tiden och sätta sig på mattarna. Här är det tiken Under my thumb som vill upp till min matte.
  
Sylvassa små valptänder hade de förstås så mattarna såg smått illa åtgångna åt på händer och armar efter besöket. Men det är helt rätt, man ska smaka på livet.
  
Vilka små märken på stolsbenen? Vet vi inget om…

  
Smaskar i sig lunchen.


Efter maten blev de visst lite trötta. Här ligger tiken Under my thumb med sin leksak.

Och här ha hon somnat.

Tuffa tjejen Honky tonk women sitter och kopplar av.

Här har även hon somnat.

Här har sonen min blivit uppställd.

Tiken Under my thumb uppställd.

Här en bild till på henne. 

Syrran.

Sedan var de dags att packa in alla valparna i bilen för första gången. De skulle iväg och ögonlysas och chipas. De tyckte det var jättespännande att komma ut i buren. När de väl var framme och hade åkt hela vägen mot Karlstad och ut på landet på slingriga håliga grusvägar såg de däremot först lite medtagna ut men de repade sig snabbt och såg såhär pigga ut efter någon minut.

Här får jag för första gången träffa mina avkommor. Vi pratade massor med varandra. Hade så mycket att berätta för dem om livet, en faders dyrbara råd bjöd jag på.

Sonen min traskar runt på bordet inne hos veterinären.


Tiken Under my thumb hos veterinären.

Här har vi de stora vovarna som bor på kenneln. Buster är en jättego kille som är kastrerad. Bakom henne ligger en lite trött mamma Ticket och kikar fram till höger gör en pigg och intresserad Meduza.


När vi var klara hos veterinären åkte vi mot Karlstad och så chansade vi på att mattes bror och familj skulle vara hemma. Jo då de var ute och gick med sin vove men kom hem tills vi anlände. Superkul att träffa Fanny igen.


Vi busade ute i trädgården.

Och vi jagade varandra, precis sånt som vi vallhundar älskar att springa runt och jaga.


Skönt för mig att få komma ut och rusa av mig lite innan vi fortsatte hemåt igen. Blev en kvällskorv på IKEA Västerås också, var ju tvungen att fira på något sätt att valparnas undersökning hade gått så bra. 

Min son är såld men han skulle stanna någon vecka extra på kenneln tills hans nya matte och familj fick ledigt. Flickorna hade inte fått de rätta köparna ännu, lite kräsen måste man få vara när man väljer vilka som ska få köpa dem . De får stanna tills de rätta köparna dyker upp. Är DU intresserad går det bra att kontakta Daglösen’s kennel. 

0 kommentarer: