onsdag 25 januari 2012

Färg och stil till nya tjejen

Håller på och funderar över vilken färg på grejerna som Kakans vove ska ha. Vi har tre olika stilar som förslag. Den rosa stilen, den lite tuffare svarta eller den Brittiska lantstilen.
Det har kommit en hel del rosa på senare år. Nu har Hurttas rosa sele kommit som Y-sele också.Rosa spårsele kan man också köpa.
Hurtta har rosa gaiters.


Rosa täcke från Hurtta när man har spårat klart.


Den svarta stilen kan vara snyggt på en collieflicka.
Här en lädersele med nitar, och en svart spårlina.Svarta täcken finns det förstås gott om.

Brittisk lantstil med klass.
En sele i läder.
Mossgrön spårlina.Stövlar med läder och kviltade skaft.


Gaiters från Barbour förstås :)Kviltad jacka från Barbour


Under den kviltade har man förstås tweed!Efter jobbet tar man som vove på sig ett kviltat täcke från BarbourEller för att få in den rutiga skottska tartankänslan tar man ett från Burberry.


Rosa är ju egentligen min färg så det skulle nog kännas lite konstigt om hon fick den. Den där svarta stilen kan vara bra för henne i början så att hon känner att hon får hjälp att bejaka den lite tuffare sidan av sig. Vi är supersmarta arbetande brukshundar som gärna visar framtassarna i alla tänkbara grenar, rosa förtjänar man när man har bevisat att man är en tuffing som älskar att jobba. Jag hoppas att hon gillar att spåra lika mycket som jag. Vänstervarva är jag nog klar med för egen del, hade samlat ihop mitt tredje cert precis efter att jag fyllde tre år, men jag ska ta och skicka ut henne i några såna varv också om hon först visar att hon spårar duktigt. Sedan kan ju både vi två och Kakan få ha den där Brittiska lantstilen när vi är ute och spårar på Kungliga Djurgården förstås.

2 kommentarer:

Ann-Sofie sa...

Hehe! Här tänker vi igenom grejerna! Själv kör jag rätt färglöst och ouppseendeväckande ;-))

Kakan sa...

Ja, ärligt talat tror jag det kommer bli lite arv från Lassie och lite blandade färger här med :)
Men rosa lina kan jag tänka mig, har en helt vit nu och den är inte så kul att spåra med nu på vintern, försvinner helt mot snön ;)