onsdag 18 maj 2011

Flyttdags

Nu har Kakan haft visning på sin lägenhet och fått den såld vid första visningarna. Hon har varit rätt nervös över hur det skulle gå och om hon skulle ha den kvar till i höst och sälja då, men så löste det sig på en gång, så skönt för alla. När vi hade fixat klart inför visninge och under visningen fick vi fördriva några timmar. Började med att sitta i lekparken och titta på när barn och föräldrar hade försäljning av sina leksaker och kläder.


Det var många barn som ville klappa mig, några vågade inte först men jag var ju så snäll så till slut vågade alla.


Mattarna passade på att äta några riktiga baddarpizzor på den lokala pizzerian på torget. Jag fick lite levergodis att knapra på. Härligt med uteserveringar för då kan ju jag vara med.


När budgivningen var klar på torsdagen så skrevs det kontrakt. Och då kom även IKEA hem med en ny stor bäddsoffa som ska till nya lägenheten. Då tänkte Kakan att hon borde sälja sin gamla soffa på blocket så hon slapp flytta med den. Efter en timme på blocket var soffan bokad och ett par kom och hämtade den samma kväll. Det var verkligen en lyckad dag den där försäljningsdagen.

1 kommentarer:

ESSingarna sa...

Hej!

Vår matte börjar tro att ni har flyttat till yttrerymden då det inte går att få tag på er, hmmmmmm.

Vi får väll prova på Saturnus eller Mars.

Ha det så bra / ESSingarna