måndag 25 april 2011

Min Påsk 2011

Har haft en aktiv och härlig påsk med mattarnas familj. Det blev förstås min favoritsport fotboll med mattes barnbarn E och A i parken. De har tränat fotboll så det var inte helt lätt att spela match mot dem inte.


Här är jag beredd på att de ska komma och ta bollen och finta bort mig, då är det bäst att stå i den klassiska bordercollieposen.


Ah, kolla vad snabb och smidig jag är!


En annan aktivitet som vi körde var pesonspår men med en person gömd på slutet. Det var fösta gången som A och E fick spåra med mig och det gick jättebra med dem. Vi klarade alla spår och hittade alla bortvirrade människor.


Påsken innebär också en hel del god mat. Jag ville också ha del av det goda så jag tjatade till mig några portioner oxfilé faktiskt.


Sedan måste man ju tänka på figuren nu inför utställningssäsongen så jag testade en ny sport, weight pulling. Eller, ja, jag drog ett däck helt enkelt. Rätt tungt däck faktiskt.

1 kommentarer:

Essingarna med flock sa...

Ja så är det vår och det börjar spritta i träningsnerven på både två-och fyrbenta. Vi har börjat med fältträningen och apporterat in pippisar.

Erk fick dra en hel del däck i sommras och han tyckte att det var kul. Vi hoppas att även du skall finna nöje i detta och lycka till i spårskogen.

Ha det så bra / Rose-Marie och ESSingarna