onsdag 16 februari 2011

Målar, shoppar och är smakråd

Då var det dags igen då. Nu har jag återigen varit en massa dagar hos Kakan i stan för att hjälpa henne att kolla på visningar och att fixa till hennes nuvarande bostad. Den vi var och kollade på var jättefin både utanpå och inuti. Kakan var jättesugen på att bo i den. Enda problemet var läget. Efter mycket funderande i flera dagar kom hon fram till att hon nog inte skulle trivas med att pendla så långt till jobbet. Den hade en så fin stor uteplats ut om en allmänning, där hade jag kunnat tänka mig att spela boll om somrarna. Vi tar nya tag och surfar vidare efter nya visningar.


Hemma i lägenheten håller vi på och målar och fixar så att det ska vara riktigt fint om nu Kakan lyckas hitta nåt annat bra boende någon gång. Jag är med riktigt nära och övervakar varje detalj i arbetet.


Det räcker inte bara med att måla utan nya inredningsprylar ska också köpas. Inte riktigt min grej att ställa upp som smakråd i de där sammanhangen. Jag gillar mycket bättre att gå på Granngården och välja ut vilka godisar vi ska köpa.


Tjatade åt mig en hel egen korv på IKEA. Jag blev ju minst lika trött som de av att shoppa så det var inte mer än rätt.

1 kommentarer:

Essingarna med flock sa...

Såklart du måste få en korv eller två. Att vara inredningsstylist är jobbigt.

Kram från ESSingarna