måndag 20 december 2010

Gosvoven sover i sängen

Medan jag och matte var på fest och sov över där i Sigtuna hade Kakan en annan långhårig kille som nattgäst i sin lägenhet. Det var ingen mindre än Danfrebek Design De Luxe, även kallad Sky, som sov över. Han hade fattat tycke för Kakans blå gitarr och lyssnat länge på ljudet från den. Håller med om att den är spännande.


Sky sov över för att bo nära Stockholm Hundmässa som skulle vara dagen efter. Han hade tre andra killkompisar som skulle bo i samma hotellrum med tre människor så det skulle bli så trångt om han också skulle bo där så han bodde hos Kakan istället. Han tyckte det var lite knepigt att hitta en bra sovplats men framåt småtimmarna kom han och Kakan på att det allra bästa var om han låg längs med Kakan i sängen och hon höll om honom, då slocknade han direkt och de sov i flera timmar. Visst ser han väl ut att gilla sängen va?


Kakan säger att han var en av de absolut gosigaste hundarna hon har träffat. Han ville sitta i knät och kramas och gosa precis hela tiden. En riktig nallevove.

0 kommentarer: