måndag 5 april 2010

Riktigt ordentligt kär

På Påskdagen tog Kakan med mig på Tvärbanan och åkte för att träffa sin kursare från Hunduppfödarutbildningen och hennes fyra tikar. Jag hängde förstås glatt med när det utlovades så många tjejer, bara till mig.

Först fick jag gå en promenad med shetland sheepdog tiken Vira och den underbara collietiken Selma. Jag föll pladask för Selma. Uppvaktade bara henne trots att Vira var i slutet av sitt löp. Lika barn leka bäst är min filosofi, tycker det blir bäst med renrasiga bebisar. Jag överöste Selma med kärleksförklaringar. Hon var ganska mottaglig tycker jag nog, en del tänder fick jag förstås se men jag fick närkontakt långa stunder också. Jag tror på oss!

Här sitter jag med Vira och Selma. Visst är hon en riktig pudding?!


Vira och jag föll inte alls för varandra. Hon höll mest till vid sin lillasyster Mira som låg och vilade eftermiddag i sin vagn. Vira hade ansvar för att Mira mådde bra och inte blev störd på promenaden nämligen.


Jag blev ganska deppig när Vira och framförallt Selma gick hem igen. Men ut kom istället shetland sheepdog flickorna Bella och Saga. Det var ena riktiga skönheter de också även om de inte har någon framtid med just mig. Tror det kan bli riktiga kanonbebisar där när de hittar lämpliga fäder. Två framåt och coola tjejer var de.


På Tvärbanan hem lade jag mig ner för jag var alldeles slut. Orkade inte bry mig om att alla människor fick kliva över mig.

1 kommentarer:

Marie - Kennel Aintree sa...

Hej Karin! Jag är inne nästan varje dag här och följer din blogg noga. Du skriver så härligt så man blir alldeles glad! Och du gör så fint pyssel, jag är alldeles hänförd!
Sköt om er!
Kram Marie