tisdag 2 februari 2010

Vill mottagaren ha Disneyprinsessor eller Hannah Montana tror du?

Nu har jag fullgjort min barnvaktsvecka i Linköping. Det var hämta och lämna på dagis och skola som gällde varje dag. Här ser ni mig när jag hämtar flickorna, jag har lite svårt att koncentrera mig på fotografen eftersom det står en hel skolklass innanför ett fönster och knackar och ropar åt mig hela tiden.För att se att barnen skötte sig gick jag ibland bort till dagis mitt på dagen och kollade. En dag var alla ute och skulle åka skidor. Här ser ni lilla A och mig. Det var kul att se när de gled ner för backarna. Tyvärr hade jag koppel på mig men annars hade det känts bra att få jaga dem lite där i backen tror jag.

Hade tagit med mig min gamla kära fotboll. Tänkte att den kan jag ju bara inte vara utan en hel vecka inte. Vi hade mycket roligt med den på tomten. Men så en dag började de snöa och snöa och så fortsatte det i flera dagar. Min stackars halvluftade gamla boll försvann där någonstans på tomten under all snön. Det var omöjligt att hitta den. Matte hon skulle absolut ha med mig och åka hem hur jag än tjatade om att jag vägrade följa med utan bollen.


När jag kom förbi hos Kakan på vägen hem till mig så var jag alltså ganska bedrövad. En Lassie utan sin boll är liksom ingen riktig Lassie. Kändes tomt inom mig. Kakan hade dock hört om min stora förlust och kastat sig iväg på morgonen för att inhandla en ny boll till mig. Hon hade inte haft det helt lätt eftersom det inte är bollsäsong nu. Till slut hade hon dock hittat en härlig boll på NK:s leksaksavdelning av alla ställen. Hon berättade att expediten hade visat upp och låtit henne välja mellan bollar med Disneyprinsessor och Hannah Montana som motiv. Expediten hade sett något förvirrad ut när Kakan sagt att hon inte trodde att jag skulle bry mig så mycket om vilket motiv det var på bollen så länge det gick att spela med den.
Jag blev så sanslöst glad när jag fick se bollen. Här ser ni mitt spontana glädjetjut.


Den satt hur skönt som helst i munnen och hade utmärkt studs. Matte och jag spelade massor när jag kom hem. Fick hoppa som en hind i snömassorna men inget kan stoppa mig när det vankas bollspel. Vilket motiv det blev? Disneyprinsessor förstås, de matchar bloggen bäst!

3 kommentarer:

ESSingarna sa...

Så klart K valde prinsESSor.
Ta nu hand om K och ge henne
krya på dig kramar från oss.

Kramizar från ESSingarna

Anna sa...

Vad tråkigt, Lassie, att din älskade fotboll försvann i snömassorna.
Tur att Kakan såg till att du fick en ny boll. :-)
Ta hand om Kakan nu när hon bor hos dig och krama henne från mig.

Kram från Anna och Pepsi.

Anonym sa...

Vilken mysig blogg!! Tack för att din matte är med i min utlottning, önska henne lycka till från mig!