torsdag 6 mars 2008

Uppstyrd fest

Kakan var på en fest (kalas) som med hjälp av en viss Baloo blev riktigt lyckad.

Baloo får själv berätta om sina ansträngningar:

Jaha, då skulle matte ställa till med fest igen. Folket rasade in och jag kände att hon inte hade full kontroll så jag fick rycka in både här och var. Först tog jag itu med att välkomna gästerna ordentligt. Det är viktigt att göra ett gott första intryck, det kan nämligen leda till långa givande godisstunder och sköna klia-mig-på-ryggen-sessioner.

Passade på att flirta in mig lite extra hos Kakan, kände på mig att här hade jag nog en del att hämta. Det är så lätt att få människor att känna sig speciellt utvalda. En puss så var det fixat med Kakan.


Matte var inte väldens snabbaste på att öppna presenterna och jag kunde se att gästerna började bli rejält hungriga så jag fick gripa in här och ge henne ett tasstag.

När sittningen drog ut på tiden fick jag återigen gripa in. Puttade raskt igång matte, för på en riktig fest har man underhållning innan desserten.

Jag har en del partytricks på lager så jag showade på som den stjärna jag är.

Gjorde också mitt bästa för att dra igång gästerna på diverse lekar. När de var sysselsatta med varandra smet jag ut i köket för att fixa desserten. Föredrar att jobba ensam med mat för jag anser att ju fler kockar desto sämre soppa.

Hoppsan vad det stänker när man vispar grädde. Tycker jag ser rätt charmig ut som "gräddnos".
Men lika bra att slicka sig ren och snygg innan gästerna kommer in igen.

Om jag får säga det själv så tycker jag att jag styrede upp den här festen riktigt bra. Men nästa gång förväntar jag mig någon liten present till mig också, brukar man inte ta med sig nåt till värden också?

4 kommentarer:

Rose-Marie sa...

Baloo skötte sig bra som värd och maten var fantastisk.
Almi och Erk hälsar att de vill också vill ordna en fest om det är såhär kul.

Kramisar från Rose-Marie, Almi och Erk

Hannah sa...

Haha, ja stackars Baloo hade det jobbigt där i söndags :)

MP3 e MP4 sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
TV de LCD sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.