tisdag 4 maj 2010

CERT = Den uppskattning jag förtjänar!

Jaha då har man inlett den vänstervarvande säsongen med storslam. Drog iväg med mattarna till Gävle brukshundklubb den 2/5 för att svänga mina lurviga. Här träffade vi på en karl som verkligen förstod sig på min skönhet. Det var Bob Rushton från England som kollade in och bedömde mig. Jag lade in värsta charmoffensiven och lyfte snällt på benet så att han skulle komma åt att klämma ordentligt på mina bollar.

Kakan fick visa den här gången och hade dagen till ära införskaffat en röd jacka och ett par röda skor. Hon tror att det gick hem bra, men själv tror jag ju att det helt och hållet var min skönhet som bländade karln. Han sa ju faktiskt efteråt till Kakan att ”I REALLY like him! – He has a FANTASTIC head, and really good angles!”


Efter att jag vunnit min debut i Unghundsklassen och fått CK där fick vi ta ett djupt andetag och börja rusa runt igen med de andra som fått CK:n. Han gillade verkligen att se oss springa för jag vet inte hur många varv vi gjorde i den där stora ringen.


Till slut bestämde han sig i alla fall för att veteranen Conquest Star’s Mr Beauty Boy fick inta förstaplatsen. Men jag blev minsann BH 2 jag. Eftersom veteranen var fullcertad tillföll Certet MIG!!!!! Mitt allra första. Mattarna blev sååååå glada. Snacka om juste inledning på säsongen.

4 kommentarer:

Maria sa...

Grattis till första certet!! Fler lär följa =).
Fick leta en stund innan jag hittade igen bloggen, nu måste jag lägga den i favoriter så jag hittar tillbaks. Tack för hälsningen i nya bloggen =)
//Maria med xockerbitarna

Sanna och Nelly sa...

Grattis till cert!! :) Vilken snygg kille! Och tack för kommentaren i bloggen, vi ska göra vårt bästa! Ni har en riktig snygg collie kille! Vem är halvsyster i Brudholmens kennel :)

Lizzieonline ... sa...

Jamen vilken snygging du är Lassie !!! Att dessutom få höra att domaren man både har ett fint huvud och vinklarna "på rätta ställena" är ju helt i linje med brain AND beauty !!!

Stort GRATTIS till certet !!!

Massa nospuzzar och grattis kommer här från oss i sta´n !!!

PS Håll gärna en tumme för att vi har vädergudarna med oss i morgon i Skutskär då Erkan Perkan ska komma och supporta oss :-)) DS
PSS, eller nåt .. På flygardan ska vi förresten ruta in tillvaron på samma ställe, som du gick i vänstervarv, och hör och häpna ;)) nästa lördag ska jag vänstervarva i Skokloster *harkl* !

ESSingarna sa...

Hej Snygging!

Vi visste ju redan att du är en skönhet och så kul att du har fått det på papper. Almi tycker att det är dax för oss att träffas igen så att vi får ge dig ett grattisrejs.

Erk skall ut och svänga sina lurviga om fjortondagar så då hoppas vi att han gör en lika bra kanonstart som du.

Massor av grattiskramar från ESSingarna.

PS Kan berätta att vår gemensamma polare Lizzie tog sitt Lydnadschampionat igår och klättrade upp högt upp på kvallistan till SM. DS