torsdag 5 februari 2009

Torgcharmör

Tog en dagstur in till Uppsala och gjorde stan. Charmade torghandlarna på Fyris torg och även på Vaksala torg, där fick jag mjukisdjur alldeles gratis bara för att jag var så fin.


Traskade runt i några gallerior också för Kakan hade fått för sig att jag måste öva på shopping inomhus lite mer. Jag är väl som de flesta av mina killkompisar - inte speciellt road av långa shoppingrundor. Tjatade till mig en tur ner till ån för att skrämma änderna lite, det var däremot väldigt roande tyckte jag.


Efter allt traskande på stan var det väldigt välkommet när Kakans kompis K. Sjöstrand ringde och bjöd hem oss. Där fick jag godis och vatten och en skön sovstund.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Och gissa om du charmade mig Lassie! Jag hoppas verkligen vi kan träffas snart igen och att du då vågar dig in i köket. :-) /Karin

ESSingarna sa...

I vår egenskap av spaniels
( = alltid hungriga) måste vi informera dig om att det inte lönar sig att ligga snyggt och prydligt i hallen. Glöm din goda uppfostran och bege dig genast till köket när du är på visit. För det är i köket som de tvåbenta förvarar all mat och när man lurat ut sin matte ur köket brukar man kunna få sig några extra godbitar av värdinnan.

Kram ESSingarna

Anonym sa...

Tjaba Grabben !

Hur vore det om vi försökte " samordna " torgaktiviteterna nån gång .. *s* ! Jag menar om du ändå tänker göra stan osäker, så kanske jag kan hjälpa till .. :-) !!

Nosgnugg

// Lizzionline ...