måndag 28 januari 2008

Vackra pojkar vackra män

Erk Berggren (Picabos Soul Patrol) var i söndags på sin första utställning. Den ägde rum i anrika Strömsholm i Västerås.
Här har ni hans historia, skriven på egen tass:


Oj oj, vad har matte nu hittat på för dumheter. Upp klockan fem! Då får hon åtminstone stå ut med att jag sover en stund här på hennes axel om hon absolut ska ha mig med.Nu var man tydligen framme då, men vad är poängen med att jag ska sitta här i en bur när jag ser massa roliga (och snygga!) kompisar som springer runt där utanför.
Den här flickan känner jag igen... Aha, det är ju min kullsyster Milla. Söt va?Då var det dags att jobba lite för brödfödan då. Här ser ni mig alldeles i starten på min klass. Längst till höger står jag med duktiga handlern Marie Larsson (som annars gärna visar sin egen Oliver). Jag kände mig väldigt hoppsugen just de här minuterna så de fick väl inte se mig från min absolut bästa sida. Inte riktigt som matte och jag tränat hemma och inte så som jag sprang med Kakan heller, men jag är ju trots allt bara bebis, nästan 5 månader, och då får man vara lite hoppglad. I alla fall så fick vi till mattes förtjusning riktigt trevlig kritik. Jag är tydligen mäkta vacker, men vem visste inte det redan?! Fick HP och kom på tredje plats. Ettan, som även står först på bilden var från Barecho, och tvåan hade flyttat hit från Frankrike.


Den här bilden är till dig Lizzie - Kakan lovade dig bilder på vackra pojkar och vackra män. Det är min kompis Ellge (Qvarnhill Herakles) som du ser på bilden.På hemvägen bestämde jag mig för att dela baksätet med Kakan för jag såg att hon minsann hade ett smaskigt grisöra i sin väska. Mycket riktigt fick jag det, men jag orkade inte så länge, behövde sträcka ut mig och snarka någon timme först.

1 kommentarer:

Erk Berggren sa...

oj, oj så trötta vi var när vi kom hem. Matte och jag gick snabbt och kojade. Men nog var det lite roligt att visa sina lurviga i vänstervarvet. Matte och mattemor hälsar att bullarna (var det något jag missade?) var jättegoda.
Nu skall jag , Almi och Fanny ut på ängarna, där jag skall få skutta av mig lite energi.
Kram från Erk