onsdag 28 november 2007

Ett ovanligt möte

Idag fick vi chansen att träffa både tiken (Diva - Rickmix Last Spicy Female) och hanen (Birk -Angeleye's Rhapsody in Rock) till vad vi hoppas ska bli Collieflickan. Det är verkligen en förmån att få träffa båda föräldrarna såhär. Det är det nog inte många valpköpare som får.

Vi blev absolut övertygade om att vi valt rätt. Det var inte bara ett vackert par vi träffade utan de var också mycket sociala, trevliga och intresserade. Sedan är det ju ett stort plus om uppfödaren vill ha kontakt även efter köpet, speciellt om man som oss inte haft hund på så länge. Birks matte ställde upp och visade hur hundarna var exteriört, tipsade om utrustning man behöver för att sköta just en collie, lät oss umågs så mycket vi ville med alla hundarna i flera timmar mm. Dessutom får vi lov att ha kontakt med även henne när Collieflickan kommit. Det är kanon eftersom hon vet så mycket om rasen och har stor erfarenhet av utställningar i flera länder. Kerstin vill verkligen ställa ut och Kakan är väldigt sugen på det här med spårning. Vi tror att med de här föräldrarna kommer Collieflickan att bli både vacker och smart.

Vi längtar!!!!!

Kerstin fick sällskap till bussen av ett vackert par.


Kerstin umgås med två väldigt sociala vovvar. Birk och Tissla (Fancymore Faithful Angel).Birks priser har förstås hedersplatsen i vitrinskåpet.Trots att Tissla växt betydligt sedan hon var 8 veckor och ledigt kunde sova i kattens korg pressar hon fortfarande ihop sig i den lilla lilla kattkorgen!

1 kommentarer:

Ullsåsas blogg sa...

Oh vad avundsjuk jag blir på er som fått pussa på vår prinssesa. Vist är hon fin och med stilige Birk som pappa kan det inte bli annat än perfekt.
Kram Ulrika på Ullsåsas